български english
за нас обучения проекти форум - център контакти
текущи проекти приключили проекти
 
 
 

 

   
   
 
   
 

ХРАНА И ЗДРАВЕ

 
 
източник на финансиране: Програма за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на ЕИП 2009-2014  
период на изпълнение: 31.10.2014 31.10.2015  
Обща стойност на проекта: 19 981,47 Евро  
Водеща организация: Сдружение Знание  

 

 
   

 Цел на проекта:Популяризиране на принципите на здравословния начин на живот и насърчаване на повече хора да се хранят здравословно.

 

ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ:

1.         Подготовка и подбор на участници запознаване на ромските общности в Ловеч, Угърчин и  Летница и Луковит и подбор на 12 души асистенти и кулинар демонстратори, които на по-късен етап да правят демонстрации;

2.         Обучения и пилотни демонстрации подбраните в рамките на дейност 1 участници ще бъдат обучени по темите здравословни храни и здравословно готвене, говорене пред публика и интерактивно презентиране.

3.         Кулинарни демонстрации Ще бъдат проведени осем кулинарни демонстрации в четирите града, с целева група ромска общност. Целта на тази дейност е представи достъпна и полезна информация за здравословния начин на живот и по-точно храненето.

4.         Информационнна кампания -  В рамките на тази кампани ще бъдат разработени дипляни, плакати, тениски  и престилки. В регионалните медии ще бъдат публикувани  материали по темата на проекта.

Обява за позиции

 

 

 

 
 
назад  
     
Предстоящи обучения
Текущи проекти
Актуално