български english
за нас обучения проекти форум - център контакти
история мисия структура екип партньори
 
 
 
   
 
   
 

Донка МихайловаПредседателят. Овен. Вижда винаги няколко крачки напред. Умее да извади от всеки най-доброто и да го накара да вярва, че може още. Търсeна от всички за всичко. Хубаво е да знаеш, че има някой, който ще намери решението.


 

 

Ралица Попова – Изпълнителен директор. Също Oвен. Доказателство, че енергията, борбеността и добрите идеи могат да бъдат присъщи на младите жени. Позитивна и отворена към света. Борец с главна буква. Вечният оптимист.

 
 

Даниела Симеонова – социалният профил, в който работи, отговаря на усещането й, че носи отговорност за целия свят. Това, че знае, че няма да реши проблемите на всички хора,   не й пречи да пробва да го прави. Умее да превръща неудовлетвореността от свършеното в двигател за развитие на организацията.


 

Анета Маринчева – живото доказателство, че Знанието има смисъл. Проектите в сферата на образованието и културата, които води, печелят подкрепа в не най-културните времена. Да се чуди човек как с толкова спокойствие винаги може да  се свършва всичко в срок. И ако към това се прибави чаровна усмивка, се получава Ани Маринчева.


 

Свилен Андреев  - мъжът в Знание :))

 

 

 

 

Управителен съвет: Донка Михайлова; Ралица Попова;Венцеслав Георгиев; Петър Петков

 
     
Предстоящи обучения
Текущи проекти
Актуално