С грижа от 0 до 3

2019

Лидерска обучителна програма „Съвременни теории, политики и практики на детското развитие от 0 – 3г.“ по проект за подобряване на майчино и детско здраве сред ромска общност „С грижа от 0 до 3“

Тръст за социална алтернатива и Отворено общество Лондон

Период на реализация: 2019

Проектът има за цел да подобри майчиното и детско здраве за всички деца до 3-годишна възраст от ромската общност. Идеята е децата и техните майки да получат по-добри здравни услуги, като за целта ще бъдат обучавани граждански организации как да изпълняват ефективни програми.

Участват 18 неправителствени организации от цялата страна, които ще бъдат обучени да работят по-ефективно по проблемите на майчиното и детското здраве сред ромската общност.

Проектът ще продължи 2 години с поредица от обучителни сесии, разработване на обща стратегия за действие и застъпнически кампании.

 

Подкрепата за Финансираната страна Сдружение „Знание“ е осигурена от фондация „Тръст за социална алтернатива“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на Сдружение „Знание“ и не отразяват непременно вижданията на фондация „Тръст за социална алтернатива“ или нейните партньори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *