Обединени срещи COVID 19

 

 

 

Проект “Обединени срещи COVID 19”

 

Период на реализация: 10.06.2020 – 10.08.2020

Бюджет: 8 600 лв.

Целта на проекта е скоростно подпомагане на уязвими групи от Община Ловеч, пряко засегнати от последиците възникнали в следствие на противоепидемичните мерки през периода на извънредното положение.

Планираните дейности за постигане на тази цел включват, както подпомагане чрез хранителни продукти от първостепенна необходимост, така и подпомагане на образователния процес в онлайн среда на ученици, нямащи възможност за участие в процеса поради липса на компютърни устройства или интернет. Изпълнението на тези дейности в голямата си степен предвиждат и осъществяването на информационно-превантивни действия, целящи повишаване на информираността и отговорното отношение към COVID 19, което изисква и периодичното раздаване на дезинфектанти и маски. Участие в проекта ще вземат и   6 ма доброволци, които ще оказват съдействие през целия двумесечен период на реализация.

Превантивните дейности са финансирани от Фонд „Обединени срещу COVID 19”, включващ Българския дарителски форум, Фондация „Америка за България”, Посолството на САЩ в България и Американската търговска камара в България. Целта на обединението е да предоставя финансова подкрепа на най-засегнатите групи от кризата породена от COVID 19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *